Ma ktos prawdziwe zdjecia wersji blackshawdow lub urban expl |
Autor |
Wiadomość |
przemekadv
Marka: Renault
Model: Megane
Rocznik: Prze
|
Wysłany: 2016-11-13, 17:42 Ma ktos prawdziwe zdjecia wersji blackshawdow lub urban expl
|
|
|
Witam. Caly czas zastanawiam sie jakiego dusterka wybrac dla siebie. Zaczelo sie od wersji open z klima i metalikiem. Ale potem dojrzalem wersje blackshawdow.
Mysle tak naprawde o 3 konfiguracjach
Blackshawdows czyli czarna felga plus lakier czarna perla
Wersja urban czyli czarna felga i czarne dodatki jak nadkola i listwy karoseria w kolorze bialym
Wersja urban czyli czarna felga i czarne dodatki jak nadkola i listwy karoseria w kolorze czarnym
Ma ktos moze zdjecia lub moze zrobic real fotki takich konfiguracji? Zastanawiam sie czy w urbanie w wersji czarnej beda widoczne czarne dodatki? A moze na allegro mozna dokupic taki pakiet?
Widzialem ze orurowanie idzie dokupic i na pewno bede xhcial je dolozyc. |
|
|
|
BoloSr
Czarny Zadymiacz

Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.5 dCi 90KM
Wersja: Laureate
Napęd: 4x2
Rocznik: 2013
Wiek: 50 Dołączył: 09 Mar 2013 Posty: 1205 Skąd: Koszalin
|
Wysłany: 2016-11-13, 18:50 Re: Ma ktos prawdziwe zdjecia wersji blackshawdow lub urban
|
|
|
Wersja urban czyli czarna felga i czarne dodatki jak nadkola i listwy karoseria w kolorze bialym
Taka wersje bym teraz kupil.[/quote] |
|
Kubuch
Marka: Volkswagen / Fiat
Model: Golf / 500
Rocznik: 2017
|
Wysłany: 2016-11-14, 16:00
|
|
|
Masz mojego białego Urbana. Z tego co pisali na DKP to już nie da się zamawiać Urban Explorera.
Duster.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 153 raz(y) 191,36 KB |
|
|
|
|
Dominus

Wersja: Delsey
Rocznik: 2012
Wiek: 34 Dołączył: 30 Lis 2012 Posty: 1492 Skąd: Kraków/Kryspinów
|
Wysłany: 2016-11-14, 21:18
|
|
|
przemekadv, a mam takie pytanko w jakich kolorach miałeś autka?
Miałeś czarnego bądź białego??
Jeżeli nie zwracasz na to uwagi czy auto jest czyste czy brudne to kolor jakikolwiek, ale jeżeli jednak masz tak jak ja że nie możesz patrzeć jak auto masz brudne to ja bym w chwili obecnej kupując dustera szedł w nowy kolor
BRĄZOWY VISON
http://otomoto.pl/oferta/...i-ID6yDq5D.html
wg mnie ładny, i powinien być praktyczny + do tego nakładki na nadkola, spoiler na klapę bagażnika + ewentualnie czarne lampy led tylne CarDNA ... ehh :)
Czarny prezentuje się ładnie, dostojnie, plus jeszcze dodatki chrom orurowania jak mam ja.
(zapraszam do tematu z moim autkiem oglądając od ostatnich stron
http://www.dusterklub.pl/...?t=22&start=360 )
ale np. jesienią po przejażdżce przy lekkim deszczyku od razu widać że auto jest brudne :( |
|
|
|
Dominus

Wersja: Delsey
Rocznik: 2012
Wiek: 34 Dołączył: 30 Lis 2012 Posty: 1492 Skąd: Kraków/Kryspinów
|
Wysłany: 2016-11-14, 21:27
|
|
|
W poniższym linku masz przedstawioną konfiguracje choć wersji PRESTIGE ale tak możę wyglądać czarny URBAN z felgami czarnymi + nakładki offroad
https://www.olx.pl/oferta...html#aa5d8c8cae
najlepsza fotka pierwsza przedstawia jak wyglądają czarne dodatki na czarnym lakierze.
dodatki będą widoczne bo one nie są czarne jak lakier , lecz czarne plastikowe jak choćby nawet relingi czy nielakierowane dolne elementy zderzaków. |
|
|
|
przemekadv
Marka: Renault
Model: Megane
Rocznik: Prze
|
Wysłany: 2016-11-21, 20:38
|
|
|
Jestem przekonany do zakupu wersji blackshawdows w kolorze białym, widziałem ją na żywo i wygląda bardzo łądnie |
|
|
|
|