|
DACIA DUSTER forum - KLUB POLSKA
Forum nieoficjalnego Klubu Dacia Duster
|
Duster II 1,6 pogwizduje skrzynia |
Autor |
Wiadomość |
Pawelek_S
Novy
Marka: duster
Model: DD2
Silnik: 1.6 SCe
Wersja: Prestige
Napęd: 4x2
Rocznik: 2019
|
Wysłany: 2020-04-01, 18:10
|
|
|
Halo i jak pokrzyczeliśmy i cicho. czy komuś coś się udało? Ja napisałem do Pana Jacka Balkana do redakcji Moto dziennik. W sumie to nie wiem po co , może żeby się wyżalić ??? Albo w nadziei że coś ruszy na filmikach YT
NA razie cisa.
A miałem kupić lekką używkę - się zje.....łem
Myślę że wszyscy będziemy dalej jeździć tymi super wozami Az do sprzedaży. Mi już mój obrzydł,Więcej tego nie kupię tfu tfu. |
|
|
|
Trembek
Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: TCe 150
Wersja: Prestige
Napęd: 4x2
Rocznik: 2019
|
Wysłany: 2020-04-10, 07:17
|
|
|
Pawelek_S napisał/a: | A miałem kupić lekką używkę - się zje.....łem
Myślę że wszyscy będziemy dalej jeździć tymi super wozami Az do sprzedaży. Mi już mój obrzydł,Więcej tego nie kupię tfu tfu. |
U mnie trochę kolego podobnie, wahałem się między nowym Dusterem, 3 letnia vitarą, lub 4-5 letnim Civicem. Sam całe życie jeździłem Japończykami, moim Civicem w lipcu zeszłego objechałem nim skandynawię dookoła 9000km i nawet nie zająknął a ma 22 lata i 330tys. na blacie. Kupiłem nowe bo stwierdziłem, że nawet jeżeli budżetowe to 5-7 lat nie powinno być problemu a potem w świat.
Pytanie, czy problemy z szeroko pojętym układem przeniesienia napędu będą tylko uciążliwe dla naszego komfortu czy też po jakimś czasie dla portfela.
Miałem teraz trochę biegania ale wracam do tematu i bede się kontaktował z ASO.
Producentów samochodów wiążą pewne normy jakościowe itp, niezależnie od tego czy jest to Premium czy Budżet, trzeba tylko te normy wyegzekwować. |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|