|
DACIA DUSTER forum - KLUB POLSKA
Forum nieoficjalnego Klubu Dacia Duster
|
feminam libido cud mód |
Autor |
Wiadomość |
feliksdukaj
Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.6 16V
|
Wysłany: 2023-12-14, 13:18 feminam libido cud mód
|
|
|
Jeszcze wczoraj było szaleństwo po feminam libido - Grażyna naprawdę dała z siebie wszystko. Kochała się ze mną jak opętana. Istny demon. Nie miała żadnych zahamowań. Była niemal w amoku. Leżąc pode mną wiła się, spazmowała i krzyczała. Mówiła, że traci dla mnie rozum. Wstrząsały nią orgazmy zastanawiałem się czy tak działa feminam libido , drżała z rozkoszy. W kulminacyjnej fazie przestałem rozumieć jej słowa. Ona była w zupełnie innym święcie. Absolutny odlot po feminam libido. A rano, to była ta kobieta, którą kocham. Widać hormony zaczęły swoją normalną grę wszystko wróciło do normy. |
|
|
|
radek352
Marka: dacia
Model: duster
|
Wysłany: 2023-12-28, 11:28 tez polecam ten feminam libido
|
|
|
heh .... barwnie opisane tylko dlatego wypowiem się tutaj bo moja partnerka też stosuje ten feminam libido gdy się spotykamy w weekendy raz na dwa tygodnie - ja pracuję w innym mieście i no może nie aż tak jak u ciebie ale ochotę na seks po tych pigułkach ma rzeczywiście szaloną. No wcześniej miała problem z wyluzowaniem się, była spięta gdy przyjeżdżałem seks przestał się kleić, jednak związek na odległość robił swoje ale na szczęście teraz jest po prostu super, jestem na 99% przekonany że to dzięki temu specyfikowi który bierze. Pozdrawiam Dusterków. |
|
|
|
romankrzak
Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.6 16V
Wersja: Duster
Napęd: 4x2
Rocznik: 2017
|
Wysłany: 2024-01-08, 13:12 feminam libido
|
|
|
dokładam się. Zdaniem mojej kobiety bombowe te tabletki |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|
|