|
DACIA DUSTER forum - KLUB POLSKA
Forum nieoficjalnego Klubu Dacia Duster
|
Zaślepka/maskownica w bagażniku |
Autor |
Wiadomość |
Asymptota
Marka: Dacia
Model: Duster
|
Wysłany: 2024-05-07, 13:01 Zaślepka/maskownica w bagażniku
|
|
|
Cześć,
Auto z 2018.
Poszukuję zaślepki/maskownicy (takiej filcowej, z tego materiału, który znajduje się na ścianach bagażnika), która odpowiada za zakrywanie otworu w lewej ścianie bagażnika.
Niestety nie jestem w stanie się tego doszukać.
Czy ktoś zna może numer/nazwę tego elementu lub jest w stanie podpowiedzieć po czym tego wyszukiwać?
Dziękuję i pozdrawiam.
|
|
|
|
Bogdan Misiek
Model: Duster II
Silnik: 1.5 dCi 110KM
Wersja: Comfort
Napęd: 4x2
Rocznik: 2018
|
Wysłany: 2024-05-08, 13:35
|
|
|
Zobacz, tutaj pan sprzedaje cały lewy boczek do Dustera II za 40 zł.
https://allegro.pl/oferta/dacia-duster-ii-2-17-boczek-bagaznika-lewy-tyl-tapicerka-849512449r-14910276572
Możesz poprosić, aby spakował dla Ciebie tylko samą zaślepkę np. w tej cenie. Zgodzi się, bo będzie mniał mniej pracy przy pakowaniu.
Podaje on też numer katalogowy boczku. Możesz te sygnaturę wykorzystać.
Na samej zaślepce nie ma metki, więc pewnie nie występuje ona w katalogu marki jako osobna część i z pewnością utrudni to poszukiwanie wyłącznie samej zaślepki po numerze.
Ps. Uzupełnij sobie profil, żebyś za każdym razem nie musiał pisać, że auto z 2018 roku itd.. |
|
|
|
Asymptota
Model: Duster
|
Wysłany: 2024-05-14, 22:58
|
|
|
@Bogdan Misiek
Dziękuję, skorzystałem z linka.
Liczyłem, że zdołam dostać tylko ten mały element ale musiało skończyć się na całym boczku... |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Skup samochodów Międzyrzecz
| Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|