|
DACIA DUSTER forum - KLUB POLSKA
Forum nieoficjalnego Klubu Dacia Duster
|
Stud Pills |
Autor |
Wiadomość |
andrzejpiecarz
Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.6 16V
|
Wysłany: 2024-08-02, 11:37 Stud Pills
|
|
|
Witam. Czy znacie jakiś inny sposób niż tabletki Stud Pills na przedłużenie stosunku seksualnego? Biorę tabletki je od dłuższego czasu i bardzo pomogły, ale nie mogę znaleźć żadnych informacji na stronie producenta o tym, jak długo stosować tabletki Stud Pills. Inną rzeczą, którą chciałbym wiedzieć, jest to, czy znacie jakiś lek na przedwczesny wytrysk podobny do tabletek Stud Pills? Próbowałem używać różnych kremów z lidokainą, prezerwatyw z benzokainą itp. ale żaden z nich nie zadziałał dobrze. Moje pytanie brzmi: Jak długo zazwyczaj trwa stosunek? W moim przypadku najdłużej trwał 10 minut, a czasami strzelałem zaraz po włożeniu. Straciłem przez to kilka cennych przyjaźni z kobietami. Teraz, dzięki Stud Pills, stosunek trwa ponad godzinę, co jest rewelacyjną zmianą, ale kiedy odbywam stosunek średnio dwa razy w tygodniu z kobietą, którą poznałem miesiąc temu, biorę około czterech do pięciu tabletek tygodniowo przed stosunkiem. Idzie dobrze, ale zastanawiam się, co się stanie, jeśli nie wezmę stud pills przed stosunkiem. To trochę przerażające i ja, podobnie jak inni mężczyźni, chcę zaspokoić kobietę za każdym razem, to jest problem. Chciałbym uzyskać więcej informacji od osób, które stosowały tę pigułkę
|
|
|
|
Black Dusty
Model: Duster
Silnik: 1.6 SCe
Wersja: Prestige
Napęd: 4x4
Rocznik: 2018
|
Wysłany: 2024-08-02, 12:10
|
|
|
Znajdź tabletki na wzrost mózgu bo te są Ci najbardziej potrzebne |
|
|
|
Sajmon117
Model: DUSTER 2 LPG
Silnik: 1.0 TCe 100
Wersja: Prestige
Napęd: 4x2
Rocznik: 2021
|
Wysłany: 2024-08-04, 22:10
|
|
|
moderator wywal tego zjeba |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|