Pliki cookie sa wykorzystywane do reklam spersonalizowanych oraz w celu tworzenia anonimowych statystyk serwisu. Jezeli nie blokujesz plikow cookies, to zgadzasz sie na ich uzywanie oraz zapisanie w pamieci urzadzenia. Polityka Prywatnosci/Ciasteczek AKCEPTUJE
DACIA DUSTER forum - KLUB POLSKA Forum nieoficjalnego Klubu Dacia Duster
Wysłany: 2020-06-06, 10:34 Interkom pod kask: motocyk, quad itd
Szukam jakiegoś interkomu o najlepiej jak najdłuższym zasięgu. Zastanawiam się na co należy zwracać uwagę przy jego wyborze? Może ktoś już to wcześniej przerabiał i były w stanie podpowiedzieć? Czytam o łączności bluetooth - tylko co z zasięgiem?
Napewno rozglądnij się za jakimś markowym sprzętem. Ja popełniłem ten błąd i kupiłem interkom na Aliexpres. Totalna porażka . Nie dość że zasięgu to coś miało ok. 10 m. to jeszcze co chwilę zrywało połączenie. O rozmowie powyżej 60 km/h też można zapomnieć. Teraz mam jakąś Sene (nie pamiętam modelu) i jestem zadowolony. W miare czysty dźwięk i w mieście ok 0,5 km. zasięgu (w otwartym terenie wydaje mi się że zasięgu jest ok 1 km).
_________________ Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla.
----------------------------
Witaj Gość
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum