|
DACIA DUSTER forum - KLUB POLSKA
Forum nieoficjalnego Klubu Dacia Duster
|
|
LAN5900WR piny |
| Autor |
Wiadomość |
rafiiko
Marka: duster
Model: 4x4
|
Wysłany: 2025-05-13, 07:29 LAN5900WR piny
|
|
|
Dzień dobry,
Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy dasterka
Przychodzę do Was z zapytaniem ( zdjęcia sprzętu na fotkach ) w jaki sposób mogę podłączyć głośnik ( dostałem do prezent – i leży :// )
Dasterek to jak na zdjęciu radia z roku 2024 , radio LAN5900WR ( nigdzie nie mogę znaleźć rozpiski pinów )
Chciałbym wyprowadzić z kostki dla kable RCA , tylko czy radio obsługuje – mam nadzieję że tak.
Gdybym wiedział które piny w kostce odpowiadają za rca mógłbym już bez problemu podłączyć głośnik.
Czy jest ktoś w stanie mi podpowiedzieć ( dać instrukcję radia, kostki, pinów ) BĘDĘ BARDZOOOO WDZIĘCZNY ))
Zerknijcie na foty ( chcę zrobić połączenie pod rca , żeby nie wpinać się w kable od głośników )
ps nie mogę dodać więcej zdjęć tylko dwa ( najważniejsze ) , radio, i głośnik który chcę podłączyć
Pozdrawiam serdecznie
Rafał
rca.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 46 raz(y) 72,4 KB |
symbol_radia.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 14 raz(y) 135,49 KB |
|
|
|
|
|
rafiiko
Marka: duster
Model: 4x4
|
Wysłany: 2025-05-14, 09:33
|
|
|
naprawdę nikt nie wie za co odpowiadają kabelki w kostce ??? :)
w najgorszym przypadku jesli nie uda się wyprowadzić dodatkowych kabli pod rca, będę musiał wpiąć się w kable od głośników ... tylko tutej również powstaje pytanie które kable są od głośników ??
kost1.jpg kostka1 |
 |
| Plik ściągnięto 14 raz(y) 446,82 KB |
kostka2.jpg kostka2 |
 |
| Plik ściągnięto 8 raz(y) 474,63 KB |
|
|
|
|
|
Black Dusty
Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.6 SCe
Wersja: Prestige
Napęd: 4x4
Rocznik: 2018
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|